TOP meniu » Receptainė • Bulvių patiekalų receptai • Bulvės • Faršas • Svogūnai • Kepsniai

Tinginio cepelinai

Jums reikės: Bulvių,
mėsos faršo,
svogūno,
druskos,
pipirų,
aliejaus.

Gaminimo eiga:
Į mėsos faršą pridėkite pakepintų svogūnų, pagardinkite druska ir pipirais. Bulves sutarkuokite burokine tarka. Lygiomis dalimis sumaišykite su paruoštu faršu (bulvių tarkių gali būti šiek tiek daugiau).

Padarykite pailgus cepelinus, sudėkite į riebalais pateptą skardą ar kepimo indą ir kepkite orkaitėje. Tinginukų paviršius gražiai apskrunda, susidaro traški plutelė, o vidus minkštas ir purus.

Valgoma su grybų padažu.

[Pasidalino: Ignė]

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams • Kita • Virtiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Apkepai • Paštetas • Padažai • Košės • Blynai • Įdaryti patiekalai • Troškiniai • Kita • Apkepai • Kepiniai • Kepsniai •

    Grįžti atgal