TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Faršas Svogūnai Kepsniai
Jums reikės: Bulvių,
mėsos faršo,
svogūno,
druskos,
pipirų,
aliejaus.
Gaminimo eiga:
Į mėsos faršą pridėkite pakepintų svogūnų, pagardinkite druska ir pipirais. Bulves sutarkuokite burokine tarka. Lygiomis dalimis sumaišykite su paruoštu faršu (bulvių tarkių gali būti šiek tiek daugiau).
Padarykite pailgus cepelinus, sudėkite į riebalais pateptą skardą ar kepimo indą ir kepkite orkaitėje. Tinginukų paviršius gražiai apskrunda, susidaro traški plutelė, o vidus minkštas ir purus.
Valgoma su grybų padažu.
[Pasidalino: Ignė]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!